top of page

Έχεις έντονα χείλη; Μη φοβάσαι το κόκκινο κραγιόν!

Είναι νέα, φρέσκια και όμορφη! Όταν μας επισκέφτηκε στο Join Us, αφού εντυπωσιαστήκαμε από την ομορφιά και το στυλ της, σκεφτήκαμε με τη Νίκη Κάρτσωνα ότι αυτό που χρειαζόταν ήταν απλά να τονίσουμε τα υπέροχα χαρακτηριστικά του προσώπου της με ένα clean make up.

Πριν, λοιπόν, αναλάβουν δράση τα κορίτσια της μόδας, η Ελένη αφέθηκε στα χέρια μου! Με τα πινέλα ανά χείρας αρχίσαμε να μιλάμε και εκείνη μου ανέφερε το «μεγάλο της άγχος»… Ποιο ήταν; Το κόκκινο κραγιόν και αν αυτό ταίριαζε στα σαρκώδη χείλη της. Αφού τη διαβεβαίωσα ότι έχει την ιδανική βάση για το συγκεκριμένο χρώμα, σκέφτηκα ότι αυτό θα ήταν και το μακιγιάζ που θα της έκανα!

Ξεκίνησα, λοιπόν, κάνοντας τη βάση με ένα υγρό clean make up της Erre Due (Neverending Foundation) και συνέχισα εφαρμόζοντας ένα στικ concealer της (Mac Studio Finish Concealer NW45) κάτω από τα ζυγωματικά, για να δώσω ένταση στις γωνίες της – εσύ εναλλακτικά μπορείς να χρησιμοποιήσεις το λίγο πιο σκούρο make up, που προτιμάς για το καλοκαίρι. Κατόπιν με το (Studio Finish Concealer NW20 της Mac ) φώτισα τα μάτια της και ολοκλήρωσα τη βάση με μια πούδρα σε σκόνη (Bobbi Brown Sheer Finish Loose Powder). Τόνισα λίγο το σχήμα από τα έντονα φρύδια της με το ( Eye Brow Designer 3 της Artdeco ) , έδωσα έμφαση στο βλέμμα απλώνοντας περιμετρικά του ματιού αλλά και σε όλο το κινητό βλέφαρο μια διάφανη σκιά (Grain Mac) και ολοκλήρωσα με αρκετές στρώσεις από μάσκαρα (MAC In Extreme Dimension Lash Mascara )

Προτίμησα ένα κεραμιδί ρουζ για να δώσω χρώμα στα μάγουλα, το ( Coral Mineral Cheek Powder της Laura Mercier ), και πέρασα στα χείλη. Κόκκινο περίγραμμα πολύ προσεκτικά, διορθώνοντας τυχόν ατέλειες ,και με τη βοήθεια ενός πινέλου άπλωσα το κατακόκκινο ( Ruby Woo Mac ). Τέλος με ένα διάφανο lip gloss (Clear LIp Glass Mac ) τα έκανα λίγο πιο juicy.

Όχι και τόσο δύσκολο, ε; Και επειδή εικόνα ισοδυναμεί με χίλιες λέξεις, δες στο παρακάτω βίντεο όλα όσα συνέβησαν κατά τη διάρκεια της «μεταμόρφωσης» της Ελένης.

Και μην ξεχνάς: Όταν χαμογελάς είσαι πάντα πιο όμορφη.


Recent Posts
Archive
bottom of page