top of page

Το μυστικό ομορφιάς της Πέμπτης: Κάν’ το όπως η Πηνελόπη Αναστασοπούλου στο JoinUs!

Δες πώς θα υιοθετήσεις το έντονο,παχύeyeliner

Μόλις κάθισε απέναντί μου μου είπε ότι δενβάφεται στην καθημερινότητά της, αλλά όταν το κάνει προτιμά μια γραμμή eyeliner στα πάνω βλέφαρα – ένα make up look ροκ αλλά καιδιαχρονικό ταυτόχρονα, όπως και το στυλ της Πηνελόπης Αναστασοπούλου.

Το eyeliner είναι από τις πιο δυνατές τάσεις στομακιγιάζ τα τελευταία χρόνια κι επειδή σε όλεςμας αρέσει σήμερα θα μιλήσουμε γι’ αυτό!

1. Ξεκίνησα με ένα υγρό make up το οποίο και άπλωσα σε όλο το πρόσωπο, μέχρι τον λαιμό της, για να δώσω πιο ομοιόμορφο αποτέλεσμα.Δεν τοποθέτησα πούδρα για να έχει το πρόσωπό της αυτή τη φυσική γυαλάδα. (Clarins skin illusions SPF 10 )

2. Στα ματιά της είχε μια γραμμή eyeliner «απότο πρωί», όπως μου είπε. Δεν την έσβησα γιατίθέλαμε να κινηθού

με στο ίδιο look, όποτε άπλωσα μια nude σκιά και πήρα στα χέρια μουτο πινέλο και το βούτηξα στο cake eyeliner.Τράβηξα απαλά το μάτι της από το πλάι, ώστε να «ισιώσει» η καμπύλη του άνω βλεφάρου καινα γίνει πιο εύκολα η γραμμή. (Laura Mercier Tightline Cake Eye Liner )

3. Επειδή πολλές δυσκολευόμαστε στο eyeliner, να έχεις στο μυαλό σου ότι χωρίζεται σε δύομέρη: το ένα είναι όλο το κινητό βλέφαρο και τοάλλο η «ουρά» του, δηλαδή αυτό που βγαίνει έξω από το κινητό βλέφαρο. Ξεκινάς, λοιπόν,από το εύκολο κομμάτι και πηγαίνοντας απόμέσα προς τα έξω τραβάς τη γραμμή ελαφρώςέξω από το βλέφαρο και προς τα πάνω.

4. Αν θέλεις μπορείς να το ολοκληρώσεις έτσι, όμως στην Πηνελόπη αρέσει να υπάρχει eyeliner σε όλο το μάτι, έτσι ακολουθήσαμε την εξής διαδικασία. Αφού ολοκλήρωσα το πρώτο μέρος, έκανα μια λεπτή γραμμή λίγο έξω από το τέλος του ματιού που την ένωσα με εκείνη του κινητού βλεφάρου. Αν θέλεις πιο παχύ eyeliner, πρόσθεσε μια ακόμα γραμμή πάνω από τηναρχική. Στην Πηνελόπη έβαψα με ένα μαύρομολύβι και το κάτω μέρος του ματιού της απόμέσα προς τα έξω.

5. Στη συνέχεια έβαψα τα φρύδια της με μια καφέ-κόκκινη σκιά, επέλεξα ένα κεραμιδί ρουζ για τα ζυγωματικά της κι ένα κραγιόν της Max Fackor rosewood . Ολοκλήρωσα με αρκετή μάσκαρα!

Μου χαμογέλασε και ήμασταν έτοιμες για γύρισμα!

See you soon, girls!


Recent Posts
Archive
bottom of page