top of page

Η Αντιγόνη Πάντα-Χαρβά ίσως στην πιο ωραία φωτογράφισή της για το Down Town !

Όταν με κάλεσε το Down Town να κάνουμε τη φωτογράφιση για το πρώτο τεύχος μετά από χρόνια απουσίας, κυριολεκτικά έτρεξα! Όχι μόνο γιατί πάντα το λάτρευα, αλλά και γιατί ενθουσιάστηκα με το concept που μου πρότειναν. Και ποιο ήταν αυτό; Η Αντιγόνη Πάντα-Χαρβά σε μια σέξι εμφάνιση. Το μακιγιάζ που θα κάναμε το αποφασίσαμε αρκετά γρήγορα: Έντονες βλεφαρίδες και ζουμερά χείλη με ένα σκούρο κραγιόν.

Ξεκίνησα, λοιπόν με το make up Silk Fountantion του Giorgio Armani , συνέχισα με το concealer Dermoblend της Vichy που το τοποθέτησα με το χέρι ταμποναριστά ακριβώς κάτω από τα μάτια και κατόπιν της άπλωσα μια πούδρα σε loose μορφή μόνο στο «ταυ» του προσώπου.

Η Αντιγόνη έχει ένα «εύκολο» πρόσωπο, με μοναδικά ζυγωματικά τα οποία και θέλησα να αναδείξω. Πώς; Μα φυσικά με την τερακότα, την οποία τοποθέτησα ακριβώς κάτω από το κόκαλο των ζυγωματικών και στη συνέχεια άπλωσα ένα ρουζ σε γήινους τόνους ακριβώς πάνω στα μήλα για να δημιουργήσω τις απαραίτητες γωνιές του προσώπου.

Ανέδειξα το σχήμα των φρυδιών της τονίζοντας το φυσικό τους χρώμα με ειδικό προϊόν και συνέχισα με τα μάτια. Πέρασα μια γήινη σκιά απο την παλέτα Nude Loreal Paris σε όλο κινητό βλέφαρο και έπειτα με το πινέλο του eyeliner σχεδίασα μια λεπτή γραμμή σύρριζα στις πάνωβλεφαρίδες. Ολοκλήρωσα το μακιγιάζ των ματιών τοποθετώντας τουφάκια από ψεύτικες βλεφαρίδες και με δύο στρώσεις μάσκαρα.

Η Αντιγόνη έχει καλοσχηματισμένα σαρκώδη χείλη. Έτσι σχεδίασα το περίγραμμά τους με ένα μολύβι και για να δείχνουν ακόμη πιο σαρκώδη τα έβαψα με σκούρο μπορντό κραγιόν που είναι η απόλυτη επιλογή του χειμώνα. Rouge Dior

Το αποτέλεσμα της άρεσε πολύ κι έτσι τα φώτα άναψαν και εκείνη γεμάτη αυτοπεποίθηση αφέθηκε στον φακό του Βασίλη Μιχαήλ!

See you soon, girls!

ΥΓ: Και μην ξεχνάτε να χαμογελάτε! Πάντα είμαστε πιο όμορφες όταν χαμογελάμε!

*styling : Κατερινα Ανδρικόπουλου


Recent Posts
Archive
bottom of page