top of page

Shine bright: Πώς θα υιοθετήσετε την τεχνική του strobing

Είναι κανόνας στην ομορφιά κάθε λίγο και λιγάκι να εμφανίζεται ένα νέο trend που κάθε ενημερωμένη beauty addict οφείλει να γνωρίζει. Αυτή τη φορά θα μιλήσουμε για το strobing, μια τεχνική που ουσιαστικά είναι το αντίθετο από τις φωτοσκιάσεις. Με το strobing, σκοπός μας είναι να φωτίσουμε ορισμένα σημεία του προσώπου ώστε να δημιουργήσουμε αυτή την λάμψη που βλέπουμε στα μοντέλα και τις celebrities και αναρωτιόμαστε πώς δειχνουν τόσο λαμπερές. Πώς λοιπόν θα το πετύχετε;

Το μόνο που χρειάζεται είναι ένα προϊόν για λάμψη (είτε highlighter είτε μια ιριδίζουσα πούδρα), την οποία θα εφαρμόσετε σε στρατηγικά σημεία του προσώπου, όπως τα ζυγωματικά, η μύτη, το κόκκαλο του φρυδιού και το σημείο επάνω από τα χείλη (π.χ Pigment Mac ή Honey Bronze The Body Shop ) Με αυτόν τον τρόπο θα δώσετε στο πρόσωπό σας αυτή την όψη φρεσκάδας χωρίς να χρειαστεί να κάνετε πολλά πολλά. Ολοκληρώστε με λίγο ρουζ και μερικές στρώσεις μάσκαρα για το πιο λαμπερό και νεανικό look!

Δοκιμάστε τη συγκεκριμένη τεχνική με την πρώτη ευκαιρία, ειδικά τις μέρες που νιώθετε πως φαίνεστε άτονες και χρειάζεστε μία δόση λάμψης. Για περισσότερα beauty tips και backstage moments μην ξεχνάτε να με ακολουθείτε στο Instagram (@konstantinamichopanou) αλλά και στην σελίδα μου ( https://www.facebook.com/kmichopanou/ )

Και μην ξέχνας να χαμογέλας!

See you soon girls.

Recent Posts
Archive
bottom of page