top of page

Ένα colorful απόγευμα με τα 3INA!


Τo buzz γύρω από ένα fresh makeup brand το οποίο θα κατέφθανε σύντομα στην Ελλάδα είχε ξεκινήσει εδώ και μέρες. Τα καλλυντικά 3INA (προφέρεται ΜΙΝΑ) μόλις έφτασαν από το Λονδίνο και πρόκειται να γίνουν η νέα makeup obsession των απανταχού lovers του μακιγιάζ!

Ένας παράδεισος χρωμάτων, με αποχρώσεις από τις πιο παλ μέχρι τις πιo έντονες αλλά και super τιμές που δε θα μας βγάλουν εκτός budget, τα συγκεκριμένα καλλυντικά θα έχουν σίγουρα μια θέση στο νεσεσέρ μας από εδώ και πέρα.

Περνώντας μια ολόκληρη μέρα στα εγκαίνια του store τους στο Τhe Mall Athens, είχα την ευκαιρία να θαυμάσω από κοντά τα αμέτρητα προϊόντα και τις φανταστικές τους αποχρώσεις που ήρθαν για να βάλουν τέλος στο βαρετό μακιγιάζ. Με βασικό πυρήνα το μπλε χρώμα για αύτο το μήνα , δημιουργήσαμε super looks, επεξεργαστήκαμε τις τέλειες συσκευασίες και επιλέξαμε τα προϊόντα που μας έκαναν κλικ!

Αν ψάχνατε πού θα κάνετε την επόμενη εξόρμηση για beauty shopping, μόλις βρήκατε την απάντηση!

Για περισσότερα beauty tips και backstage moments, μπορείτε να με ακολουθείτε στο Instagram (@konstantinamichopanou) αλλά και στο σελίδα μου

https://www.facebook.com/kmichopanou/

Μην ξεχνάς να χαμογελάς

See you soon girls!

Recent Posts
Archive
bottom of page